ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Ελληνική Συρματουργία ΑΕ, αποτελεί συνέχεια και εξέλιξη της εταιρίας Αφοί Γ.Πέτρου ΕΠΕ.

Το 1968 οι αδελφοί Πέτρου, ιδρύουν την πρώτη μονάδα παραγωγής συρματοπλεγμάτων στο νομό Τρικάλων. Μια οικογενειακή επιχείρηση που με γνώμονα την προσωπική εργασία και την ποιότητα των προϊόντων της, κατέκτησε διακριτικά και σταθερά την εμπιστοσύνη, όχι μόνο της τοπικής, αλλά και της ευρύτερης αγοράς με την επωνυμία: Αφοί Γ. Πέτρου ΕΠΕ.

Σήμερα, η ίδια οικογένεια, αλλά με τους νεότερους εκπροσώπους της εκσυγχρονίζει την εταιρεία προσαρμόζοντας την στις απαιτήσεις και τα δεδομένα της εποχής μας. Αναβαθμίζει τον μηχανολογικό της εξοπλισμό, επενδύοντας σε νέα σύγχρονα μηχανήματα, επεκτείνει την παραγωγή της σε νέα συρματουργικά προιόντα,δημιουργεί νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 9000τ.μ. καλυμμένου χώρου, σε γήπεδο 25000τ.μ, όπου στεγάζεται πλέον η επιχείρηση.

03-wireproduct-company

04-wireproduct-company

Με την κατάλληλη τεχνολογική και κτιριακή υποδομή και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. καταλαμβάνει δεσπόζουσα θέση στο χώρο της συρματουργίας στην ελληνική αγορά.

Η παραγωγική δυναμικότητά της καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του φάσματος των συρματουργικών προιόντων και αναπτύσσεται επεκτεινόμενη σε νέα είδη.

Καρφοβελόνες, σύρματα μαύρα σκληρά και ανοπτιμένα (διαφόρων χρήσεων όπως χορτοδεσίας, οικοδομής κτλ), ευθύγραμμα σύρματα, ακανθωτά, πλέγματα γαλβανισμένα συγκολλητά επίπεδα και σε ρόλλους, πλέγματα δικτυωτά, πλέγματα ειδικών χρήσεων όπως κουνελοσύρματα, και εξάγωνα αποτελούν την κύρια γκάμα των προίόντων μας.

Η εταιρεία έχοντας τη δυναμική να εξυπηρετήσει και άλλες αγορές, δραστηριοποιήθηκε και στις γειτονικές χώρες της Βαλκανικής εδραιώνοντας πάγιες συνεργασίες.

Στόχος μας είναι, μένοντας πάντα πιστοί στη βασική αρχή για ποιότητα, αξιοπιστία και συνέπεια να διατηρήσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά και να δραστηριοποιηθούμε και σε νέες αγορές στο εξωτερικό.